Bog & idéMorten Skjoldager

Bøger skrevet af Morten Skjoldager

4 produkter
4 produkter
Syv år for PET
Syv år for PETMorten Skjoldager
169,95 DKK
Hardback
(13)
Syv år for PET
Truslen indefra
Truslen indefraMorten Skjoldager
99,95 DKK
PDF
(0)
Truslen indefra
Syv år for PET - LYDBOG
STREAM
Syv år for PETMorten Skjoldager
89,95 DKK
Lydbog
(17)
Syv år for PET
Syv år for PET - LYDBOG
Syv år for PETMorten Skjoldager
69,95 DKK
EBOG
(17)
Syv år for PET

Mere om Morten Skjoldager

Hvis du søger en bog fra Morten Skjoldager, kan du købe et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skjoldager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Syv år for PET" udgivet af Peoples Press - "Truslen indefra - De danske terrorister" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Syv år for PET" udgivet af People'sPress - "Syv år for PET" udgivet af People'sPress - "Syv år for PET - LYDBOG" udgivet af People'sPress - "Truslen indefra" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Syv år for PET" udgivet af People'sPress

Bøger af Morten Skjoldager

Morten Skjoldager har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Morten Skjoldager bøger i flere forskellige formater. Skjoldagers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Skjoldagers "Syv år for PET"

Det er muligt at købe Morten Skjoldagers "Syv år for PET" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Peoples Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Truslen indefra - De danske terrorister" af Morten Skjoldager

Det er muligt at købe Morten Skjoldagers "Truslen indefra - De danske terrorister" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Skjoldager