Bog & idéMorten Vejs Willert

Bøger skrevet af Morten Vejs Willert

Læs mere om Morten Vejs Willert
1 produkter
1 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi

Mere om Morten Vejs Willert

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Morten Vejs Willert. På listen nedenfor finder du Willerts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Morten Vejs Willert

Du kan købe to bøger af Morten Vejs Willert her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Willerts bøger kommer bare som indbundet. Willerts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" af Morten Vejs Willert

Det er muligt at købe Morten Vejs Willerts "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Morten Vejs Willert "Kognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Vejs Willert