Bog & idéMorten Wilhelm Scholtz

Bøger skrevet af Morten Wilhelm Scholtz

1 produkter
1 produkter
Turen går til USA på kryds & tværs
Turen går til USA på kryds & tværsPreben Hansen & Louise Kastrup Scheibel
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til USA på kryds & tværs

Mere om Morten Wilhelm Scholtz

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Morten Wilhelm Scholtz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Wilhelm Scholtz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til USA på kryds og tværs" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til USA på kryds og tværs" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Morten Wilhelm Scholtz

Morten Wilhelm Scholtz har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Wilhelm Scholtz' bøger kommer i flere forskellige formater. Wilhelm Scholtz' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til USA på kryds og tværs" af Morten Wilhelm Scholtz

Hos Bog & idé er "Turen går til USA på kryds og tværs" tilgængelig som ebog. "Turen går til USA på kryds og tværs" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Wilhelm Scholtz' serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Turen går til USA på kryds og tværs" af Morten Wilhelm Scholtz

Hos Bog & idé er "Turen går til USA på kryds og tværs" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Wilhelm Scholtz