Bog & idéMr Bratto

Bøger skrevet af Mr Bratto

Læs mere om Mr Bratto
1 produkter
1 produkter
Cosas que importan
Cosas que importanMr Bratto
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Cosas que importan

Mere om Mr Bratto

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Mr Bratto. Det er "Cosas que importan". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Cosas que importan" af Mr Bratto

Hos Bog & idé er "Cosas que importan" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Cosas que importan" af Mr Bratto med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en skøn bog fra Bratto, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mr Bratto