Bog & idéMuseum Ludwig (Taschen)

Bøger skrevet af Museum Ludwig (Taschen)

Læs mere om Museum Ludwig (Taschen)
1 produkter
1 produkter
20th Century Photography
20th Century PhotographyMuseum Ludwig (Taschen)
219,95 DKK
Indbundet
(0)
20th Century Photography

Mere om Museum Ludwig (Taschen)

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Museum Ludwig (Taschen). Bogen hedder "20th Century Photography". Det er Taschen, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Museum Ludwig (Taschen)s "20th Century Photography"

"20th Century Photography" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Taschen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Museum Ludwig (Taschen) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Museum Ludwig (Taschen)