Bog & idéNana Dalby

Bøger skrevet af Nana Dalby

Læs mere om Nana Dalby
2 produkter
2 produkter
Antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk kostNana Dalby
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Antiinflammatorisk kost
Keto
KetoNana Dalby
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Keto

Mere om Nana Dalby

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Nana Dalby. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Dalby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Keto" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Antiinflammatorisk kost" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "KETO for begyndere - 100 lækre opskrifter med god samvittighed" udgivet af Saxo Publish

Bøger skrevet af Nana Dalby

Der er tre tilgængelige udgivelser af Nana Dalby hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Nana Dalby bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Dalby er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Keto" af Nana Dalby

"Keto" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Antiinflammatorisk kost" af Nana Dalby

Det er muligt at købe Nana Dalbys "Antiinflammatorisk kost" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nana Dalby