Bog & idéNicola Barber

Bøger skrevet af Nicola Barber

Læs mere om Nicola Barber
1 produkter
1 produkter
Islamisk kunst & kultur
Islamisk kunst & kulturNicola Barber
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Islamisk kunst & kultur

Mere om Nicola Barber

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Nicola Barber. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Barber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beklædning" udgivet af Forlaget Flachs - "Afghanistan" udgivet af Flachs - "Transport" udgivet af Forlaget Flachs - "losangeles Los Angeles" udgivet af Flachs - "Brasilien" udgivet af Flachs - "Mellemamerika" udgivet af Flachs - "Islamisk kunst & kultur" i serien "Verdens kunst & kultur." udgivet af Palka i kommission hos Hjulet

Bøger af Nicola Barber

Der er syv tilgængelige udgivelser af Nicola Barber hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Barbers bøger fås blot som indbundet. Nicola Barber bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Beklædning" af Nicola Barber

"Beklædning" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Afghanistan" af Nicola Barber

Det er muligt at købe Nicola Barbers "Afghanistan" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Nicola Barber