Bog & idéNiels Fink Ebbesen

Bøger skrevet af Niels Fink Ebbesen

Læs mere om Niels Fink Ebbesen
2 produkter
2 produkter
Turen går til Vietnam
Turen går til VietnamNiels Fink Ebbesen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Vietnam
Uden konge
Uden kongeNguyen Huy Nguyen Huy Thiêp
99,95 DKK
Hæftet
(2)
Uden konge

Mere om Niels Fink Ebbesen

Niels Fink Ebbesen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Fink Ebbesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Vietnam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Vietnam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Vietnam " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Vietnam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Niels Fink Ebbesens bøger

Niels Fink Ebbesen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Niels Fink Ebbesen bøger i forskellige formater. Fink Ebbesens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til Vietnam" af Niels Fink Ebbesen

Hos Bog & idé er "Turen går til Vietnam" tilgængelig som ebog. Med "Turen går til Vietnam" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Fink Ebbesens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Niels Fink Ebbesen "Turen går til Vietnam"

"Turen går til Vietnam" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Fink Ebbesen