Bog & idéNiels Grønbæk Nielsen

Bøger skrevet af Niels Grønbæk Nielsen

Læs mere om Niels Grønbæk Nielsen
3 produkter
3 produkter
Professionsbachelor
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProfessionsbachelorNiels Mølgaard
288,95 DKK
Hæftet
(0)
Professionsbachelor
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
342,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse
Læreruddannelsen - Specialtillæg til bogen 'Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis'
Læreruddannelsen - Specialtillæg til bogen 'Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis'Niels Grønbæk Nielsen
113,95 DKK
EBOG
(0)
Læreruddannelsen - Specialtillæg til bogen 'Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis'

Mere om Niels Grønbæk Nielsen

Der er flere bøger skrevet af Niels Grønbæk Nielsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God og effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" udgivet af Gyldendal - "Læreruddannelsen - Specialtillæg til bogen 'Professionsbachelor - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis'" udgivet af Forlaget UCC - "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal - "Effektiv undervisning" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Professionsbachelor" udgivet af UCC

Bøger skrevet af Niels Grønbæk Nielsen

Niels Grønbæk Nielsen har syv bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Nielsens bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"God og effektiv undervisning" af Niels Grønbæk Nielsen

Hos Bog & idé er "God og effektiv undervisning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Effektiv undervisning" af Niels Grønbæk Nielsen

Det er muligt at købe Niels Grønbæk Nielsens "Effektiv undervisning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Grønbæk Nielsen