Bog & idéNiels Hartmann

Bøger skrevet af Niels Hartmann

Læs mere om Niels Hartmann
1 produkter
1 produkter
Døden på indlandsisen
Døden på indlandsisenNils Hartmann
159,95 DKK
EBOG
(0)
Døden på indlandsisen

Mere om Niels Hartmann

Der er blot én bog af Niels Hartmann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Døden på indlandsisen". Det er ABC Forlag, der har publiceret den på dansk. "Døden på indlandsisen" er desuden udgivet i serien "ABCs lette fagbøger".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Hartmanns "Døden på indlandsisen"

Hos Bog & idé er "Døden på indlandsisen" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Døden på indlandsisen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "ABCs lette fagbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.

Endnu en af Niels Hartmann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Hartmann