Bog & idéNiels Høiby og Peter Skinhøj

Bøger skrevet af Niels Høiby og Peter Skinhøj

Læs mere om Niels Høiby og Peter Skinhøj
1 produkter
1 produkter
Mikrobiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MikrobiologiNiels Høiby og Peter Skinhøj
42,46 DKK
PLAKATER
(0)
Mikrobiologi

Mere om Niels Høiby og Peter Skinhøj

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Niels Høiby og Peter Skinhøj. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Skinhøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikrobiologi" udgivet af FADL - "Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag - "Klinisk mikrobiologi og infektionsmedicin" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Niels Høiby og Peter Skinhøj

Niels Høiby og Peter Skinhøj har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Niels Høiby og Peter Skinhøj fås i forskellige formater. Skinhøjs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Høiby og Peter Skinhøjs "Mikrobiologi"

"Mikrobiologi" er tilgængelig online som plakater. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Skinhøj, kan du godt glæde dig. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Niels Høiby og Peter Skinhøj "Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin"

Hos Bog & idé er "Kompendium i mikrobiologi og infektionsmedicin" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Høiby og Peter Skinhøj