Bog & idéNiels Vestergaard Olsen

Bøger skrevet af Niels Vestergaard Olsen

6 produkter
6 produkter
Projektledelse, 2. udgave - lærebog
Projektledelse, 2. udgave - lærebogSusanne Muusmann Lassen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Projektledelse, 2. udgave - lærebog
Organisation
OrganisationPeter Lütken Hertel-Storm
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisation
STRATEGI – det strategiske lederskab
STRATEGI – det strategiske lederskabNiels Vestergaard Olsen
489,95 DKK
Indbundet
(0)
STRATEGI – det strategiske lederskab
Karriere og kompetencer
Karriere og kompetencerStaunstrup Erik
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Karriere og kompetencer
Lederkompetencer i praksis
Lederkompetencer i praksisErik Staunstrup
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Lederkompetencer i praksis
ERHVERVSRET – Finans
ERHVERVSRET – FinansNiels Vestergaard Olsen
519,95 DKK
Hæftet
(0)
ERHVERVSRET – Finans

Mere om Niels Vestergaard Olsen

Der er mange bøger af Niels Vestergaard Olsen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Olsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karriere og kompetencer" udgivet af Nyt Perspektiv - "Projektledelse, 2. udgave - lærebog" udgivet af Trojka - "Organisation" udgivet af Trojka - "Projektledelse" udgivet af Trojka - "Lederkompetencer i praksis" udgivet af Nyt Perspektiv - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka

Mere om Niels Vestergaard Olsens bøger

Niels Vestergaard Olsen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Olsens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Karriere og kompetencer" af Niels Vestergaard Olsen

Hos Bog & idé er "Karriere og kompetencer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Perspektiv.

"Projektledelse, 2. udgave - lærebog" af Niels Vestergaard Olsen

"Projektledelse, 2. udgave - lærebog" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Vestergaard Olsen