Bog & idéNiels Westergård-Nielsen

Bøger skrevet af Niels Westergård-Nielsen

Læs mere om Niels Westergård-Nielsen
2 produkter
2 produkter
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
270,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer
The Danish Economy in a Global
The Danish Economy in a GlobalJan Bentzen
399,95 DKK
Hæftet
The Danish Economy in a Global

Mere om Niels Westergård-Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Niels Westergård-Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Westergård-Nielsen.
Bøgerne fra Niels Westergård-Nielsen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Danish Economy in a Global" udgivet af Djøf Forlag - "Ledelse i offentlige og private organisationer" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "The Danish Economy" udgivet af Djøf Forlag - "The Danish Economy" udgivet af DJØF

Mere om Niels Westergård-Nielsens bøger

Niels Westergård-Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Westergård-Nielsens bøger som hæftet. Bøgerne af Westergård-Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Danish Economy in a Global" af Niels Westergård-Nielsen

"The Danish Economy in a Global" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Ledelse i offentlige og private organisationer" af Niels Westergård-Nielsen

Det er muligt at købe Niels Westergård-Nielsens "Ledelse i offentlige og private organisationer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Westergård-Nielsens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Westergård-Nielsen