Bog & idéNiels Winther

Bøger skrevet af Niels Winther

Læs mere om Niels Winther
1 produkter
1 produkter
Varme Ståbi
Varme StåbiJohn Frederiksen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Niels Winther

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Niels Winther. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Skatteretten" udgivet af Karnov Group - "Skatteretten 3" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "OECD's modeloverenskomst med kommentarer" udgivet af OECD¤Magnus Informatik - "Beskatning af international erhvervsindkomst" udgivet af Forlaget Thomson A/S

Bøger skrevet af Niels Winther

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Niels Winther hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Winthers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Winther er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Varme Ståbi" af Niels Winther

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Varme Ståbi" af Niels Winther

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Winther