Bog & idéNiklaus Schmid

Bøger skrevet af Niklaus Schmid

Læs mere om Niklaus Schmid
1 produkter
1 produkter
Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi
Bienenfresser - Ein Ibiza KrimiNiklaus Schmid
89,95 DKK
Lydbog
Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi

Mere om Niklaus Schmid

Niklaus Schmid har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi" af Niklaus Schmid

Hos Bog & idé er "Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi" tilgængelig som lydbog. Med Niklaus Schmids "Bienenfresser - Ein Ibiza Krimi" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Schmid, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niklaus Schmid