Bog & idéNina Hanssen

Bøger skrevet af Nina Hanssen

2 produkter
2 produkter
Pust ud
Pust udNina Hanssen
269,95 DKK
Hardback
(0)
Pust ud
Flow i hverdagen
Flow i hverdagenNina Hanssen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Flow i hverdagen

Mere om Nina Hanssen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Nina Hanssen. På listen nedenfor ser du de seneste af Hanssens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pust ud" udgivet af Pusteteknik AS - "Selvets utvikling" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Flow i hverdagen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Nina Hanssens bøger

Du kan købe tre bøger af Nina Hanssen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Nina Hanssen bøger i flere formater. Bøgerne af Hanssen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pust ud" af Nina Hanssen

Det er muligt at købe Nina Hanssens "Pust ud" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pusteteknik AS.

"Selvets utvikling" af Nina Hanssen

Hos Bog & idé er "Selvets utvikling" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Selvets utvikling" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Hanssens serie "Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Hanssen