Bog & idéNina Hein

Bøger skrevet af Nina Hein

Læs mere om Nina Hein
3 produkter
3 produkter
Mobning gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mobning gentænktInge Henningsen
342,95 DKK
Hæftet
Mobning gentænkt
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningDorte Marie Søndergaard
324,95 DKK
Hæftet
Mobning
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningLouise Klinge Nielsen
153,95 DKK
Hæftet
Mobning

Mere om Nina Hein

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Nina Hein. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Heins udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mobning" udgivet af Akademisk Forlag - "Mobning" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Mobning gentænkt" udgivet af Gyldendal - "Mobning" udgivet af Gyldendal

Bøger af Nina Hein

Du kan købe fire bøger af Nina Hein her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Nina Hein fås i forskellige formater. Bøgerne af Hein er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Heins "Mobning"

Hos Bog & idé er "Mobning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mobning" af Nina Hein

Hos Bog & idé er "Mobning" tilgængelig som e-bog (epub2). Med en e-bogs-udgave af "Mobning" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Hein