Bog & idéNina Raaschou

Bøger skrevet af Nina Raaschou

Læs mere om Nina Raaschou
1 produkter
1 produkter
Elevens læring og udvikling
Elevens læring og udviklingVibeke Petersen
279,95 DKK
Bog
(0)
Elevens læring og udvikling

Mere om Nina Raaschou

Nina Raaschou har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Raaschou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elevens læring og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Elevens læring og udvikling" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Fra konflikt til dialog i skolen" udgivet af Kroghs Forlag

Bøger skrevet af Nina Raaschou

Der er tre tilgængelige bøger af Nina Raaschou hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Nina Raaschou bøger i forskellige formater. Raaschous bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Raaschous "Elevens læring og udvikling"

Det er muligt at købe Nina Raaschous "Elevens læring og udvikling" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Raaschou, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Elevens læring og udvikling" af Nina Raaschou

Hos Bog & idé er "Elevens læring og udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Raaschous serie "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Raaschou