Bog & idéNinette Larsen

Bøger skrevet af Ninette Larsen

Læs mere om Ninette Larsen
2 produkter
2 produkter
Hybrid
BOEGERTILSTAERKPRIS
HybridNinette Larsen
128,95 DKK
Hæftet
(7)
Hybrid
Skriftserie for ny dansk litteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriftserie for ny dansk litteraturJacob Skyggebjerg
168,95 DKK
Hæftet
(1)
Skriftserie for ny dansk litteratur

Mere om Ninette Larsen

Ninette Larsen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriftserie for ny dansk litteratur" udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator - "Hybrid" udgivet af Gladiator

Mere om Ninette Larsens bøger

Ninette Larsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Larsen som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ninette Larsens "Skriftserie for ny dansk litteratur"

Det er muligt at købe Ninette Larsens "Skriftserie for ny dansk litteratur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator.

"Hybrid" af Ninette Larsen

Hos Bog & idé er "Hybrid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Ninette Larsen