Bog & idéOle Batting

Bøger skrevet af Ole Batting

Læs mere om Ole Batting
1 produkter
1 produkter
Elektromagnetisme
ElektromagnetismeOle Batting
279,95 DKK
EBOG
(0)
Elektromagnetisme

Mere om Ole Batting

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Ole Batting. Bogen har titlen "Elektromagnetisme". Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Elektromagnetisme" af Ole Batting

Det er muligt at købe Ole Battings "Elektromagnetisme" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S.

Endnu en af Ole Batting fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Batting