Bog & idéOle Gregersen

Bøger skrevet af Ole Gregersen

2 produkter
2 produkter
Online kommunikation - en introduktion
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
319,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion
Usability
UsabilityIan Wisler-Poulsen & Ole Gregersen
289,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Usability

Mere om Ole Gregersen

Hvis du søger en bog af Ole Gregersen, kan du købe et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gregersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Usability" udgivet af Wisler - "Usability" udgivet af Grafisk Litteratur - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Usability" udgivet af Grafisk Litteratur - "Usability" udgivet af Grafisk Litteratur

Ole Gregersens bøger

Du kan bestille seks bøger af Ole Gregersen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Ole Gregersen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gregersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Online kommunikation - en introduktion" af Ole Gregersen

Det er muligt at købe Ole Gregersens "Online kommunikation - en introduktion" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Usability" af Ole Gregersen

"Usability" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Wisler, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Gregersen