Bog & idéOle Henriksen og Martin Schmidt

Bøger skrevet af Ole Henriksen og Martin Schmidt

Læs mere om Ole Henriksen og Martin Schmidt
1 produkter
1 produkter
Livet er en gave
Livet er en gaveOle Henriksen og Martin Schmidt
169,95 DKK
EBOG
(0)
Livet er en gave

Mere om Ole Henriksen og Martin Schmidt

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ole Henriksen og Martin Schmidt. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livet er en gave" udgivet af People'sPress - "Livet er en gave HB" udgivet af People'sPress - "Livet er en gave" udgivet af People’sPress

Bøger af Ole Henriksen og Martin Schmidt

Du kan købe tre bøger af Ole Henriksen og Martin Schmidt her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Ole Henriksen og Martin Schmidt fås i forskellige formater. Bøgerne af Schmidt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Henriksen og Martin Schmidts "Livet er en gave"

"Livet er en gave" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Livet er en gave" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ole Henriksen og Martin Schmidt "Livet er en gave HB"

Hos Bog & idé er "Livet er en gave HB" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Henriksen og Martin Schmidt