Bog & idéOlivia Lønne Poulsen

Bøger skrevet af Olivia Lønne Poulsen

Læs mere om Olivia Lønne Poulsen
2 produkter
2 produkter
Innovation i et narrativt perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation i et narrativt perspektivOlivia Lønne Poulsen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovation i et narrativt perspektiv
Innovation i et narrativt perspektiv
Innovation i et narrativt perspektivOlivia Lønne Poulsen
195,00 DKK
e-bog
(0)
Innovation i et narrativt perspektiv

Mere om Olivia Lønne Poulsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Olivia Lønne Poulsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lønne Poulsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovation i et narrativt perspektiv" i serien "I et narrativt perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Innovation i et narrativt perspektiv" i serien "I et narrativt perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Gruppemetode" udgivet af Gyldendal

Bøger af Olivia Lønne Poulsen

Olivia Lønne Poulsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Olivia Lønne Poulsen bøger i samtlige formater. Lønne Poulsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Olivia Lønne Poulsens "Innovation i et narrativt perspektiv"

"Innovation i et narrativt perspektiv" er tilgængelig online som e-bog. Med "Innovation i et narrativt perspektiv" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Lønne Poulsens serie "I et narrativt perspektiv". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Innovation i et narrativt perspektiv" af Olivia Lønne Poulsen

"Innovation i et narrativt perspektiv" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Lønne Poulsens serie "I et narrativt perspektiv". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Olivia Lønne Poulsen