Bog & idéOluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren

Bøger skrevet af Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren

Læs mere om Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren
0 produkter

Mere om Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren. Det er "Magtfulde mikrober". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Magtfulde mikrober" af Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren

Hos Bog & idé er "Magtfulde mikrober" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Sjøgren, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren