Bog & idéOluf Borbye Pedersen

Bøger skrevet af Oluf Borbye Pedersen

Læs mere om Oluf Borbye Pedersen
4 produkter
4 produkter
Tarme i topform
Tarme i topformMajbritt Louring Engell
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Tarme i topform
Tarme i topform
Tarme i topformIrene Møbjerg
149,95 DKK
EBOG
(0)
Tarme i topform
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes
Professorens grønne energigrød
Professorens grønne energigrødMette Mølbak
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Professorens grønne energigrød

Mere om Oluf Borbye Pedersen

Der findes forskellige bøger fra Oluf Borbye Pedersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magtfulde mikrober" udgivet af Politikens Forlag - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Tarme i topform" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Tarme i topform" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Oluf Borbye Pedersen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Oluf Borbye Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Pedersens bøger kommer i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Magtfulde mikrober" af Oluf Borbye Pedersen

"Magtfulde mikrober" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Diabetes" af Oluf Borbye Pedersen

Det er muligt at købe Oluf Borbye Pedersens "Diabetes" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Oluf Borbye Pedersen