Bog & idéOmar Khayyám

Bøger skrevet af Omar Khayyám

Læs mere om Omar Khayyám
1 produkter
1 produkter
Rubáiyát
RubáiyátOmar Khayyám
29,95 DKK
e-bog
(0)
Rubáiyát

Mere om Omar Khayyám

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Omar Khayyám. Det er "Rubáiyát". Den er udgivet af Arne Herløv Petersen på dansk. "Rubáiyát" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rubáiyát" af Omar Khayyám

"Rubáiyát" er til salg som e-bog. "Rubáiyát" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Omar Khayyám skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Omar Khayyám