Bog & idéOmi Söderblom

Bøger skrevet af Omi Söderblom

Læs mere om Omi Söderblom
1 produkter
1 produkter
Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett trauma
Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett traumaOmi Söderblom
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett trauma

Mere om Omi Söderblom

Du kan kun finde en enkelt bog af Omi Söderblom her hos Bog & idé. Bogen hedder "Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett trauma". Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Omi Söderbloms "Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett trauma"

Hos Bog & idé er "Söderblom och Wallenbergaffären : nytt ljus i ett trauma" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Omi Söderblom