Bog & idéOphelia Achton

Bøger skrevet af Ophelia Achton

Læs mere om Ophelia Achton
2 produkter
2 produkter
Børn og natur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn og naturOphelia Achton
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Børn og natur
Værksted, natur og teknik
Værksted, natur og teknikOphelia Achton
180,95 DKK
e-bog
(0)
Værksted, natur og teknik

Mere om Ophelia Achton

Der er mange bøger af Ophelia Achton online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Achton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Værksted, natur og teknik" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Krogh - "På opdagelse i naturen" udgivet af Malling Beck - "Pædagogiske læreplaner" udgivet af HansReitzels - "Børn og natur" udgivet af Frydenlund - "Naturfag" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim - "Udebogen " i serien "KÆP-hesten" udgivet af Pædagogisk Bogklub - "Udebogen" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim

Mere om Ophelia Achtons bøger

Ophelia Achton har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Achtons bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Achton opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ophelia Achtons "Værksted, natur og teknik"

Hos Bog & idé er "Værksted, natur og teknik" tilgængelig som e-bog. Med "Værksted, natur og teknik" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Achtons serie "Pædagoguddannelsen i fokus". Det er Krogh, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ophelia Achton "På opdagelse i naturen"

Hos Bog & idé er "På opdagelse i naturen" tilgængelig som ringordner. Dette er en også en skøn bog fra Achton, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Malling Beck.
Detaljer
Fulde navn:
Ophelia Achton