Bog & idéOprah Winfrey

Bøger skrevet af Oprah Winfrey

Læs mere om Oprah Winfrey
3 produkter
3 produkter
Build the Life You Want: The Art and Science of Getting Happier
Build the Life You Want: The Art and Science of Getting HappierThe Art and Science of Getting Happier
199,95 DKK
Paperback
(0)
Build the Life You Want: The Art and Science of Getting Happier
Hvad jeg ved med sikkerhed
Hvad jeg ved med sikkerhedOprah Winfrey
119,95 DKK
EBOG
(3)
Hvad jeg ved med sikkerhed
Hvad jeg ved med sikkerhed
STREAM
Hvad jeg ved med sikkerhedOprah Winfrey
49,95 DKK
Lydbog
(3)
Hvad jeg ved med sikkerhed

Mere om Oprah Winfrey

Oprah Winfrey har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Winfreys nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Oprah Winfreys bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvad jeg ved med sikkerhed" udgivet af Gyldendal - "The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights and Inspirational Conversations" udgivet af Macmillan - "Hvad jeg ved med sikkerhed" udgivet af Rosinante - "Hvad jeg ved med sikkerhed" udgivet af Rosinante

Bøger af Oprah Winfrey

Du kan finde fire bøger af Oprah Winfrey her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Oprah Winfrey kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Winfrey er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oprah Winfreys "Hvad jeg ved med sikkerhed"

Hos Bog & idé er "Hvad jeg ved med sikkerhed" tilgængelig som lydbog. Oprah Winfreys "Hvad jeg ved med sikkerhed" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Oprah Winfrey "The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights and Inspirational Conversations"

Hos Bog & idé er "The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights and Inspirational Conversations" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Macmillan, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Oprah Winfrey