Bog & idéOrla Friis Jensen

Bøger skrevet af Orla Friis Jensen

Læs mere om Orla Friis Jensen
1 produkter
1 produkter
Forvaltningsret - Almindelige emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forvaltningsret - Almindelige emnerSøren Højgaard Mørup
1045,46 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltningsret - Almindelige emner

Mere om Orla Friis Jensen

Hvis du søger en bog skrevet af Orla Friis Jensen, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvaltningsret" udgivet af Djøf Forlag - "Kendelser om fast ejendom 2013/3" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/3" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/4" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/5" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/6" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2014/1" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2013/1" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2012/2" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/5" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/4" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kendelser om fast ejendom 2011/6" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Orla Friis Jensens bøger

Du kan bestille 15 bøger af Orla Friis Jensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jensen som hæftet. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Orla Friis Jensens "Forvaltningsret"

Hos Bog & idé er "Forvaltningsret" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kendelser om fast ejendom 2013/3" af Orla Friis Jensen

"Kendelser om fast ejendom 2013/3" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Orla Friis Jensen