Bog & idéOsborne & Edney

Bøger skrevet af Osborne & Edney

Læs mere om Osborne & Edney
1 produkter
1 produkter
Filosofihistorie for begyndere
Filosofihistorie for begyndereOsborne & Edney
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Filosofihistorie for begyndere

Mere om Osborne & Edney

Osborne & Edney har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Filosofihistorie for begyndere". Det er Det lille Forlag, der har udgivet den på dansk. "Filosofihistorie for begyndere" er desuden tilknyttet serien "Redaktion Filosofi".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Filosofihistorie for begyndere" af Osborne & Edney

Det er muligt at købe Osborne & Edneys "Filosofihistorie for begyndere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Edneys serie "Redaktion Filosofi". Det er Det lille Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Edney, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Osborne & Edney