Bog & idéOscar Scafidi

Bøger skrevet af Oscar Scafidi

Læs mere om Oscar Scafidi
3 produkter
3 produkter
Equitorial Guinea
Equitorial GuineaOscar Scafidi
259,95 DKK
HÆFTET
(0)
Equitorial Guinea
Tunisia
TunisiaOscar Scafidi
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Tunisia
Angola
AngolaOscar Scafidi
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Angola

Mere om Oscar Scafidi

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Oscar Scafidi. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Scafidis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Angola" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Equitorial Guinea" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Mere om Oscar Scafidis bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Oscar Scafidi hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Scafidis bøger kommer kun som hæftet. Scafidis bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Bradt Travel Guides.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oscar Scafidis "Angola"

Hos Bog & idé er "Angola" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Scafidis serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Equitorial Guinea" af Oscar Scafidi

"Equitorial Guinea" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Scafidis serie "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Oscar Scafidi