Bog & idéOttar Hellevik

Bøger skrevet af Ottar Hellevik

Læs mere om Ottar Hellevik
2 produkter
2 produkter
Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap
Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskapOttar Hellevik
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap
Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålinger
Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålingerOttar Hellevik
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålinger

Mere om Ottar Hellevik

Der er en del bøger fra Ottar Hellevik til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Helleviks bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ottar Helleviks bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålinger" udgivet af Universitetsforlaget - "Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Ottar Hellevik

Du kan købe to bøger af Ottar Hellevik her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Helleviks bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hellevik er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Universitetsforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålinger" af Ottar Hellevik

"Mål og mening : om feiltolkning av meningsmålinger" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.

Ottar Hellevik "Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap"

Hos Bog & idé er "Forskningsmetode i sosiologi og statsvitenskap" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ottar Hellevik