Bog & idéOttar Ness (red.)

Bøger skrevet af Ottar Ness (red.)

Læs mere om Ottar Ness (red.)
2 produkter
2 produkter
Håndbok i familieterapi
Håndbok i familieterapiLennart Lorås
939,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbok i familieterapi
Håndbok i parterapi
Håndbok i parterapiOttar Ness (red.)
889,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbok i parterapi

Mere om Ottar Ness (red.)

Der er en del bøger af Ottar Ness (red.) på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra -.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Ottar Ness (red.)s bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aksjonsforskning : samskapt forskning som endrer liv og samfunn" udgivet af Fagbokforlaget - "Håndbok i parterapi" udgivet af Fagbokforlaget - "Håndbok i familieterapi" udgivet af Fagbokforlaget

Ottar Ness (red.)s bøger

Ottar Ness (red.) har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille -s bøger som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Fagbokforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ottar Ness (red.)s "Aksjonsforskning : samskapt forskning som endrer liv og samfunn"

Hos Bog & idé er "Aksjonsforskning : samskapt forskning som endrer liv og samfunn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Håndbok i parterapi" af Ottar Ness (red.)

"Håndbok i parterapi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Ottar Ness (red.)