Bog & idéOtto Brøns-Petersen

Bøger skrevet af Otto Brøns-Petersen

Læs mere om Otto Brøns-Petersen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
James M. Buchanan
James M. BuchananOtto Brøns-Petersen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
James M. Buchanan

Mere om Otto Brøns-Petersen

Der findes en del bøger af Otto Brøns-Petersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brøns-Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krisens økonomi" udgivet af Gyldendal - "James M. Buchanan" udgivet af DJØF - "Krisens økonomi" udgivet af Gyldendal - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Otto Brøns-Petersen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Otto Brøns-Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Brøns-Petersens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Brøns-Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Otto Brøns-Petersens "Krisens økonomi"

Det er muligt at købe Otto Brøns-Petersens "Krisens økonomi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"James M. Buchanan" af Otto Brøns-Petersen

"James M. Buchanan" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Otto Brøns-Petersen