Bog & idéOtto Ottesen

Bøger skrevet af Otto Ottesen

Læs mere om Otto Ottesen
2 produkter
2 produkter
Strategisk ledelse av virksomhetens markedskommunikasjon : et helhetssyn for økt lønnsomhet
Strategisk ledelse av virksomhetens markedskommunikasjon : et helhetssyn for økt lønnsomhetOtto Ottesen
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk ledelse av virksomhetens markedskommunikasjon : et helhetssyn for økt lønnsomhet
Markedsføringsplanlægning og -ledelse
Markedsføringsplanlægning og -ledelseOtto Ottesen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Markedsføringsplanlægning og -ledelse

Mere om Otto Ottesen

Otto Ottesen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ottesens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Otto Ottesens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Marketing Communication Management" udgivet af CBS PRESS - "Markedsføringsplanlægning og -ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategisk ledelse av virksomhetens markedskommunikasjon : et helhetssyn for økt lønnsomhet" udgivet af Universitetsforlaget - "Marketing Communication Management" udgivet af CBS Press

Bøger skrevet af Otto Ottesen

Otto Ottesen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Ottesens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Ottesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Otto Ottesens "Marketing Communication Management"

Hos Bog & idé er "Marketing Communication Management" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er CBS PRESS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Otto Ottesen "Markedsføringsplanlægning og -ledelse"

Hos Bog & idé er "Markedsføringsplanlægning og -ledelse" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Markedsføringsplanlægning og -ledelse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Otto Ottesen