Bog & idéOve B. Schaffalitzky de Muckadell

Bøger skrevet af Ove B. Schaffalitzky de Muckadell

Læs mere om Ove B. Schaffalitzky de Muckadell
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave

Mere om Ove B. Schaffalitzky de Muckadell

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Ove B. Schaffalitzky de Muckadell. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Muckadell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg." udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 18. udgave" udgivet af Munksgaard

Ove B. Schaffalitzky de Muckadells bøger

Ove B. Schaffalitzky de Muckadell har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Muckadell fås blot som indbundet. Muckadells bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ove B. Schaffalitzky de Muckadells "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ove B. Schaffalitzky de Muckadell "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg."

Det er muligt at købe Ove B. Schaffalitzky de Muckadells "Medicinsk Kompendium Lommebog 5. udg." som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ove B. Schaffalitzky de Muckadell