Bog & idéOve Bjørn Petersen

Bøger skrevet af Ove Bjørn Petersen

Læs mere om Ove Bjørn Petersen
2 produkter
2 produkter
L'artiste Eugéne de Sala
BOEGERTILSTAERKPRIS
L'artiste Eugéne de SalaOve Bjørn Petersen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
L'artiste Eugéne de Sala
Og dette solens lys fra Frankrig
Og dette solens lys fra FrankrigOve Bjørn Petersen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Og dette solens lys fra Frankrig

Mere om Ove Bjørn Petersen

Der findes forskellige bøger fra Ove Bjørn Petersen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Petersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Franske fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Smagen af Frankrig" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Franske fortællinger" udgivet af mellemgaard - "Og dette solens lys fra Frankrig" udgivet af mellemgaard - "L'artiste Eugéne de Sala" udgivet af P.S. Hansen

Mere om Ove Bjørn Petersens bøger

Ove Bjørn Petersen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Ove Bjørn Petersen bøger i forskellige formater. Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Franske fortællinger" af Ove Bjørn Petersen

Det er muligt at købe Ove Bjørn Petersens "Franske fortællinger" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Smagen af Frankrig" af Ove Bjørn Petersen

"Smagen af Frankrig" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Bjørn Petersen