Bog & idéOve Dahl og Stine Bolther

Bøger skrevet af Ove Dahl og Stine Bolther

Læs mere om Ove Dahl og Stine Bolther
1 produkter
1 produkter
Drabscheferne
DrabscheferneOve Dahl
139,95 DKK
Paperback
(3)
Drabscheferne

Mere om Ove Dahl og Stine Bolther

Der er flere forskellige bøger skrevet af Ove Dahl og Stine Bolther tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bolther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drabscheferne" udgivet af Ekstra Bladets Forlag - "Drabscheferne - de største sager" udgivet af Ekstra Bladet

Bøger af Ove Dahl og Stine Bolther

Ove Dahl og Stine Bolther har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bolthers bøger fås i flere formater. Bolthers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drabscheferne" af Ove Dahl og Stine Bolther

Hos Bog & idé er "Drabscheferne" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Ekstra Bladets Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Drabscheferne - de største sager" af Ove Dahl og Stine Bolther

Det er muligt at købe Ove Dahl og Stine Bolthers "Drabscheferne - de største sager" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Ekstra Bladet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Dahl og Stine Bolther