Bog & idéOve Hedegaard

Bøger skrevet af Ove Hedegaard

Læs mere om Ove Hedegaard
1 produkter
1 produkter
Strategic Investment and Finance
Strategic Investment and FinanceOve Hedegaard
439,95 DKK
EBOG
(0)
Strategic Investment and Finance

Mere om Ove Hedegaard

Hvis du søger en bog skrevet af Ove Hedegaard, har du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Hedegaards udgivelser.
Bøgerne fra Ove Hedegaard kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pris/mængde optimering" udgivet af Samfundslitteratur - "Økonomisk virksomhedsbeskrivelse" udgivet af Djøf Forlag - "Grundlæggende investeringsteori" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Økonomisk virksomhedsbeskrivelse" udgivet af DJØF - "Strategic investment and finance" udgivet af Djøf - "Strategisk investering og finansiering" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Strategisk investering og finansiering" udgivet af Djøf Forlag - "Økonomisk virksomhedsbeskrivelse 4. udg." udgivet af Djøf Forlag - "Strategic investment and finance" udgivet af Djøf - "Opgaver i erhvervsøkonomi - med supplerende noter " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Strategisk investering og finansiering" udgivet af DJØF

Bøger af Ove Hedegaard

Ove Hedegaard har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ove Hedegaard fås i flere formater. Bøgerne af Hedegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ove Hedegaards "Pris/mængde optimering"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ove Hedegaard. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Økonomisk virksomhedsbeskrivelse" af Ove Hedegaard

Det er muligt at købe Ove Hedegaards "Økonomisk virksomhedsbeskrivelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Hedegaard