Bog & idéOve Kryger Rasmussen

Bøger skrevet af Ove Kryger Rasmussen

Læs mere om Ove Kryger Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Rejseholdets historie
TILBUD
Rejseholdets historieFrederik Strand
63,96 DKK79,95 DKK
EBOG
(4)
Rejseholdets historie
Rejseholdets historie
TILBUD
STREAM
Rejseholdets historieFrederik Strand
111,96 DKK139,95 DKK
Lydbog
(4)
Rejseholdets historie

Mere om Ove Kryger Rasmussen

Der er flere bøger skrevet af Ove Kryger Rasmussen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejseholdets historie" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejseholdets historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejseholdets historie" udgivet af Gyldendal - "Rejseholdets historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Ove Kryger Rasmussens bøger

Du kan finde fire bøger af Ove Kryger Rasmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Ove Kryger Rasmussen bøger i samtlige formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rejseholdets historie" af Ove Kryger Rasmussen

Det er muligt at købe Ove Kryger Rasmussens "Rejseholdets historie" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Rejseholdets historie" af Ove Kryger Rasmussen

"Rejseholdets historie" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Kryger Rasmussen