Bog & idéOve Ronny Olsen Sæle

Bøger skrevet af Ove Ronny Olsen Sæle

Læs mere om Ove Ronny Olsen Sæle
1 produkter
1 produkter
Fotballens etikk : idealer og realiteter
Fotballens etikk : idealer og realiteterOve Ronny Olsen Sæle
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Fotballens etikk : idealer og realiteter

Mere om Ove Ronny Olsen Sæle

Der er blot én bog af Ove Ronny Olsen Sæle tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fotballens etikk : idealer og realiteter". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fotballens etikk : idealer og realiteter" af Ove Ronny Olsen Sæle

"Fotballens etikk : idealer og realiteter" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Ronny Olsen Sæle