Bog & idéoversætter

Bøger skrevet af oversætter

Læs mere om oversætter
2 produkter
2 produkter
Gaius Julius Cæsar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gaius Julius CæsarC. Julius Caesar
138,95 DKK
Hæftet
(0)
Gaius Julius Cæsar
Nibelungekvadet
BOEGERTILSTAERKPRIS
NibelungekvadetChr. Fledelius
158,95 DKK
Hæftet
(0)
Nibelungekvadet

Mere om oversætter

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af oversætter. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nibelungekvadet" udgivet af Forlaget Atalante IVS - "En Stamtavle" udgivet af ARENA - "Sommerrejser i Grønland" udgivet af Uummannaq Polar Institute - "Gaius Julius Cæsar" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi

oversætters bøger

oversætter har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. -s bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra - opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

oversætters "Nibelungekvadet"

Hos Bog & idé er "Nibelungekvadet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Atalante IVS.

"En Stamtavle" af oversætter

"En Stamtavle" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ARENA.
Detaljer
Fulde navn:
oversætter