Bog & idéOversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt

Bøger skrevet af Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt

Læs mere om Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt
1 produkter
1 produkter
Augustins Bekendelser
Augustins BekendelserAurelius Augustinus
249,95 DKK
Hardback
(0)
Augustins Bekendelser

Mere om Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt. Bogen har titlen "Augustins bekendelser". Den er publiceret af Visdomsbøgerne på dansk. "Augustins bekendelser" er desuden tilknyttet serien "Visdomsbøgerne".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholts "Augustins bekendelser"

"Augustins bekendelser" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Visdomsbøgerne". Det er Visdomsbøgerne, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Oversat fra Augustinus: Confessiones af Torben Damsholt