Bog & idéOwe Wikström

Bøger skrevet af Owe Wikström

Læs mere om Owe Wikström
3 produkter
3 produkter
Det blændende mørke
Det blændende mørkeOwe Wikström
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det blændende mørke
Fra et cafebord i Paris
Fra et cafebord i ParisOwe Wikström
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Fra et cafebord i Paris
Med ikonen i lommen
Med ikonen i lommenOwe Wikström
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Med ikonen i lommen

Mere om Owe Wikström

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Owe Wikström. På listen nedenfor har du de nyeste af Wikströms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den uundgåelige gåde" udgivet af Eksistensen - "Fra et cafebord i Paris" udgivet af Eksistensen - "Med ikonen i lommen" udgivet af Boedal

Owe Wikströms bøger

Owe Wikström har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Wikströms bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Wikström er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Owe Wikströms "Den uundgåelige gåde"

"Den uundgåelige gåde" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Fra et cafebord i Paris" af Owe Wikström

Det er muligt at købe Owe Wikströms "Fra et cafebord i Paris" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Owe Wikström