Bog & idéOwen Matthews

Bøger skrevet af Owen Matthews

Læs mere om Owen Matthews
1 produkter
1 produkter
Overreach: The Inside Story of Putin's War Against Ukraine
Overreach: The Inside Story of Putin's War Against UkraineThe Inside Story of Putin's War Against Ukraine
139,95 DKK
Paperback
(0)
Overreach: The Inside Story of Putin's War Against Ukraine

Mere om Owen Matthews

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Owen Matthews. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Matthews.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stalins børn" udgivet af Gyldendal - "Stalins børn" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Owen Matthews' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Owen Matthews hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Owen Matthews kommer i samtlige formater. Matthews' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stalins børn" af Owen Matthews

"Stalins børn" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Owen Matthews "Stalins børn"

Det er muligt at købe Owen Matthews' "Stalins børn" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Owen Matthews