Bog & idéPalle Eriksen m.fl.

Bøger skrevet af Palle Eriksen m.fl.

1 produkter
1 produkter
Vikinger i vest
Vikinger i vestPalle Eriksen m.fl.
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vikinger i vest

Mere om Palle Eriksen m.fl.

Du kan kun finde en enkelt bog af Palle Eriksen m.fl. her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vikinger i vest". Det er Jysk Arkæologisk Selskab, der har udgivet den på dansk. "Vikinger i vest" er desuden en del af serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Palle Eriksen m.fl.s "Vikinger i vest"

Hos Bog & idé er "Vikinger i vest" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Palle Eriksen m.fl.