Bog & idéPatrick Brylov

Bøger skrevet af Patrick Brylov

Læs mere om Patrick Brylov
0 produkter

Mere om Patrick Brylov

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Patrick Brylov. På listen nedenfor ser du de seneste af Brylovs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sundt & sjovt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Patrick Brylovs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Patrick Brylov hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Brylovs bøger som indbundet. Brylovs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Patrick Brylovs "Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere"

Det er muligt at købe Patrick Brylovs "Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Patrick Brylov "Sundt & sjovt"

Det er muligt at købe Patrick Brylovs "Sundt & sjovt" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Patrick Brylov