Bog & idéPaula Cavada-Hrepich

Bøger skrevet af Paula Cavada-Hrepich

Læs mere om Paula Cavada-Hrepich
2 produkter
2 produkter
Skal vi vinke?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skal vi vinke?Lene Tanggaard
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Skal vi vinke?
Sans for bevægelse
Sans for bevægelseSteen Nepper Larsen
329,95 DKK
Bog
(0)
Sans for bevægelse

Mere om Paula Cavada-Hrepich

Der er forskellige bøger af Paula Cavada-Hrepich på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cavada-Hrepich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skal vi vinke?" udgivet af Akademisk Forlag - "Sans for bevægelse" udgivet af Gyldendal

Paula Cavada-Hrepichs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Paula Cavada-Hrepich hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Cavada-Hrepichs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Cavada-Hrepich er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Paula Cavada-Hrepichs "Skal vi vinke?"

Det er muligt at købe Paula Cavada-Hrepichs "Skal vi vinke?" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Paula Cavada-Hrepich "Sans for bevægelse"

Hos Bog & idé er "Sans for bevægelse" tilgængelig som bog. Endnu en af Paula Cavada-Hrepich fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paula Cavada-Hrepich