Bog & idéPaw Pedersen

Bøger skrevet af Paw Pedersen

Læs mere om Paw Pedersen
1 produkter
1 produkter
Direktør Lau Lauritzen
Direktør Lau LauritzenPaw Pedersen
369,95 DKK
EBOG
(0)
Direktør Lau Lauritzen

Mere om Paw Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Paw Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Direktør Lau Lauritzen" udgivet af Books on Demand - "Direktør Lau Lauritzen" udgivet af Books on Demand

Mere om Paw Pedersens bøger

Du kan bestille to bøger af Paw Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Paw Pedersen kan købes i flere formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paw Pedersens "Direktør Lau Lauritzen"

Hos Bog & idé er "Direktør Lau Lauritzen" tilgængelig som ebog. "Direktør Lau Lauritzen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Direktør Lau Lauritzen" af Paw Pedersen

Det er muligt at købe Paw Pedersens "Direktør Lau Lauritzen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paw Pedersen